en fr nl

Filip Goovaerts
Whats in my bag

Mijn Callaway tas

Mijn Callaway tas

Het is leuk om een Callaway Staff Speler te zijn. Af en toe trakteren ze je op een nieuwe golftas !

De ijzers

De ijzers

Callaway Apex CF 16 4 tot PW. Shaft Rifle Project X 6.0, lengte +1/2 inch, standard lie. Grips Tour Velvet + 1 wrap. Al m'n clubs zijn forged. Makkelijker om de bal hoog, laag, in fade of draw te spelen.

De Driver

De Driver

Nieuw in de tas! GBB EPIC SUB ZERO DRIVER 9,5° - UST Mamiya Elements Chrome+ stiff shaft.  Nu nog de Trackman erbij om de perfecte combinatie te vinden ! Mocht je ooit de kans krijgen de Callaway HQ Europe te bezoeken voor een fitting. Doen, het is een openbaring hoe m'n tegenwoordig de juiste club voor je vindt.

3 wood

3 wood

ERC Fusion 3 wood. In de tas sinds vele jaren. Makkelijk en lang van de tee en de fairway. Speelde al enkele fantastische slagen met deze club. Sloeg er m'n 2de slag op Hole 7, par 5 van 503m te Limburg Golf&Country Club, mee in de hole. Carry 230m, pitched 10 cm van de hole en de bal verdween in de cup!

Headcovers

Headcovers

Leuke souvenir aan een leuke golfcourse. Shinnecock Hills G.C., nummer 3 in de USA. Heb er kunnen spelen dankzij m'n vrienden Ricardo en Larry.

De Hybrid

De Hybrid

Ik ben nogal traditioneel, had altijd een ijzer 2 in de tas. Maar dankzij deze Big Bertha Alpha Hybrid heb ik meer shot opties. De ijzer 2 gaf me een lage vlucht, blijft ideaal in de wind maar met de hybrid is het makkelijker om greens aan te vallen. De bal komt van hoger en blijft beter liggen. Ik kan hem zelfs bijstellen naar meer of minder loft!

De wedges

De wedges

Yes, nieuwe wedges. Callaway Mack Daddy Forged Slate in 54° en 60°! Regelmatig je wedges veranderen is belangrijk. De grooves slijten nu eenmaal sneller door al het bunkerspel. 

De Putter

De Putter

Ik zag deze putter op de Merchandise Show januari 2017 en it felt so good. Dankzij Callaway was hij vrij snel in m'n tas te vinden. Toulondesign maakt putting een stuk makkelijker. 

De bal

De bal

De nieuwe Chrome Soft. Lang van de tee en de juiste spin rond de green. Wat moet je meer hebben ? Ik markeer hem altijd met 2 puntjes links en rechts van de naam.

De Handschoen

De Handschoen

Callaway Tour Authentic Glove, maat Cadet M. Ik wissel maandelijks naar een nieuwe. Het enige contact met de club zijn je handen vandaar het belang van een goede handschoen.

Marker, tees en Sharpie!

Marker, tees en Sharpie!

Sinds jaren dezelfde marker. Een quarter dollar, perfecte maat en blinkend! Zo vind ik hem altijd terug op de green.

Alleen maar houten tees. Waarom ? Ik haat plastieken.

En natuurlijk een "Sharpie" om mijn bal te markeren.

Peak Performance

Peak Performance

Al meer dan 10 jaar ben ik een ambassadeur voor Peak Performance. Je vindt altijd een Gore Tex regenvest in m'n golftas.

Peak Performance regenbroek

Peak Performance regenbroek

We leven in België dus mag de Gore Tex regenbroek ook niet ontbreken! 

Neem ook eens een kijkje bij Peak Lodge, Schilde

Merry Christmas 🎄 🥂 https://t.co/eNrWAccnnw
As seen on Play Sports