en fr nl

Trackman 4

Trackman 4 is een 3D Doppler Dual Tracking Golf Radar. Eén radarsysteem volgt alles wat de club doet voor, tijdens en na impact met de bal. Algemene bekende parameters zoals Club Path - Face Angle - Swing en Spin Loft . Het andere radarsysteem volgt de volledige balvlucht, vanaf de lancering tot de landing en alles daar tussenin. inclusief Launch Angle , Spin Rate en balcurve. TrackMan 4 Dual Radar Technology is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de golf instructie , coaching, clubfitting, en entertainment.

Klinkt als teveel technologie ?

Dat dachten wij ook, tot FG begonnen is om er meer over te leren en we ons nu realiseren dat dit instrument absoluut noodzakelijk is om vooruitgang te boeken als leraar en als speler. En daarom zie je bijna iedereen op de PGA, LPGA en European Tour dit gebruiken. De data is ongeëvenaard en eenmaal begrepen kunnen spelers van alle niveau hun vaardigheden vooruit helpen.

FG moedigt iedereen aan die vragen heeft over dit product de Trackman site te bezoeken. Kijk naar de video's en lees zoveel mogelijk. De mensen achter dit product zijn even indrukwekkend als het product zelf en ze delen een heleboel kennis op hun site. Ga online en zoek voor jezelf uit hoe Trackman je spel kan verbeteren. Learning golf can be fun.

 

THE WORLD'S FIRST AND ONLY DUAL RADAR TECHNOLOGY - THE NEXT GENERATION

Trackman 4

 

TrackMan-Used-By-The-Best

 

Merry Christmas 🎄 🥂 https://t.co/eNrWAccnnw
As seen on Play Sports